Basiscursus 24-25 februari 2024

Wat mag je inhoudelijk verwachten?

We beginnen met het aanleren en inoefenen van de spiertest. Deze manier van testen maakt het mogelijk via spiersterkte van de vingers, die informatie te vinden die ons helpt om ons bewustzijn, bewust en onbewust op elkaar af te stemmen en zo congruent en stevig in het leven te staan.
We maken kennis met de 13 aquariuschakra’s en hun eigenheden. Bij elke chakra horen eigen emoties, eigen processen en te leren lessen. Op een vrij eenvoudige manier kun je (oude) blokkades opsporen, herkennen als eigen patronen en ze veranderen.
Door in de chakra’s zelf de juiste bewegingen te maken brengen we ze steeds meer in balans.  Via onze chakra’s gebeurt er een energieoverdracht, heel wat informatie komt zo bij ons binnen.
Het is dus van groot belang dat we deze ‘toegangspoorten’ zuiveren en in evenwicht houden.
Chakra balans is energetisch werken … we oefenen ons in het zien en voelen van deze energie.  We nemen mekaars aura waar.  We leren het aura  te zuiveren en er licht en positieve energie aan toe te voegen.
Deelnemers ervaren dit weekend als een verrijking in hun weg naar spirituele groei.   Zij leren niet alleen de signalen van hun lichaam interpreteren, zij worden zich ook bewust van de grote kracht van zelfheeling. 
Het is de bedoeling dat je na het weekend in staat bent om jezelf te testen en je chakra’s terug in balans te brengen.

Wie geeft deze training?

Mijn naam is Ghilaine Prenten.  De combinatie van coachen en lesgeven is voor mij een ideale combinatie om mijn missie waar te maken. Aanreiken van bronnen zodat eenieder zijn eigen potentieel optimaal kan ontwikkelen en gebruiken is immers mijn levenswerk. Via een PESO-opleiding (Psycho Energetische en Spirituele Ontwikkeling) kwam ik in contact met healingsenergie en Reiki. De NEI-opleiding (Neuro Emotionele Integratie) heeft mij onder andere de mogelijkheid gegeven om oude blokkerende emoties en gedragingen te herkennen en los te laten. Als afsluiting en verdieping van de NEI-Opleiding deed ik een diepte-coaching op Curaçao.  Door Roy Martina werden we getraind in het balanceren van chakra’s, Het effect en de resultaten van deze manier van werken mag ik dagelijks opnieuw ervaren. 

Er zijn vele wegen om de weg naar je eigen ‘ZELF’ te vinden, daarvan ben ik overtuigd.   Ik wil je laten kennis maken met enkele hiervan.  De tocht is boeiend …

Praktisch

De cursus gaat door in het Domein Marsnil, Batsheersstraat 35,
Heers. www.domeinmarsnil.be

Jouw investering voor het weekend:
255€ voor de training
205€ verblijf in vol pension (vegetarische maaltijden, verblijf op één-persoonskamer)

Je bent ingeschreven als je je aanmeldt (telefonisch of per mail)

Je ontvangt dan een mail met praktische informatie en de factuur, zodra
de betaling van je voorschot gebeurd is, is je plek gereserveerd.

De cursus gaat door vanaf 8 deelnemers.

We starten zaterdagvoormiddag om 9u.30, en stoppen zondagmiddag om 16u.


Voor vragen en/of inschrijving:
ghilaineprenten@telenet.be
0486 988763

Ik wil nog eens uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor het voorbije weekend en voor de fijne mensen die ik heb mogen leren kennen. 
Ik heb mezelf al elke dag getest en dat geeft me rust. En het vertrouwen dat ik een methode heb gevonden om te geven zonder mezelf te verliezen. Dank je, Ghilaine voor dat inzicht.
Nathalie

Het Chakra Balans Weekend heeft zo veel voor mij veranderd…
Ik heb er begin augustus 2 personen mee “behandeld”. Voor beide heeft dit geleid tot duidelijk zichtbare positieve gevolgen. En dit na slechts 1 of 2 sessies!

Ik krijg af en toe toestemming om mijn eigen chakra’s in balans te brengen en dat doet voelbaar deugd. Ook de Engelenkaarten (die ik voor dat weekend totaal niet kende) hebben me al veel voortgeholpen en vertrouwen gegeven.
Energetisch werk is duidelijk iets waarmee ik verder wil gaan.
Evi