Certified Transformational Breath® Seniortrainers

Ghilaine (Riemst)

ghilaineprenten@telenet.be

0486 988 763

Nicole (Ternat)

derveaux.nicole@gmail.com

0479 242 456

Certified Transformational Breath® Facilitators

We zijn bijzonder fier onderstaande mensen opgeleid te hebben tot Certified Transformational Breath® Facilitator. Het zijn stuk voor stuk kanjers!

Jolanda Loos (Bocholt)

jolanda.loos@telenet.be

0496 81 24 45

Transformational Breath® is het grootste en mooiste geschenk dat ik mezelf ooit gaf. Het bracht me terug in verbinding met mezelf, mijn kern en de ware essentie van het leven.
Het verder uitdragen van Transformational Breath® is mijn passie. Door dieper, voller en verbonden te gaan ademen kan ook jij thuiskomen bij jezelf, jezelf ont-moeten, zodat je in alle vrijheid mag zijn wie je bent en kan fladderen als een vlinder op de stroming van het leven.
Als adem-facilitator wil ik graag een schakel zijn in de ketting van jou bestaan.
Liefdevol rijk ik je de hand en nodig ik je uit om de vreugde van het ademen te beleven.

Elly Jans (Riemst)

ellyjans56@hotmail.com

0477 23 67 56

Het ademen (TB®) heeft mij naar mijn missie gebracht. Het pad dat ik nu volg is duidelijk de weg van mijn hart naar liefde voor en volledige acceptatie van mezelf. Ik voel me nu vrij om lief te hebben, vrij om mezelf te durven zijn, om mijn kracht te tonen die er altijd geweest is maar eerder niet tot uiting kon komen.
Ik ben bevrijd van mijn angsten en beperkingen om er helemaal te staan in volle schoonheid van mijn Innerlijke Kracht.
Ik begeleid anderen in hun proces naar volledige aanvaarding van zichzelf. Als leerkracht ondersteun ik ook kinderen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling.


Elke De Waele Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)

elke@ademgewijs.be www.ademgewijs.be

0497 61 08 34

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door bewegen. Eerst bracht beweging mezelf energie en ontspanning en stimuleerde me om anderen in beweging te zetten.
Bewegen is voor mij ook ruimte creëren, ruimte voor jezelf in verbinding met anderen en de wereld vanuit een werkelijk contact ontdekken. Thuiskomen bij jezelf. In beweging zijn omvat ook de volheid van het leven, het ervaren en voelen van hetgene wat er nu is, liefde, angst, vreugde… Hetgene dat je raakt tot in de kern, hetgene wat je bezielt. Bewegen betekent voor mij ook spelen, veranderen, groeien, creëren, transformeren. Het steeds dichter komen bij diegene die je in wezen bent.
Transformational Breath® heeft me krachtig bewogen en niet meer losgelaten. Deze ervaring heeft het pad gevormd naar mijn persoonlijke manier van werken om mensen mee op weg te zetten en te inspireren tot het ontdekken, het ervaren van de kracht en de vreugde van de ‘eigen adembeweging’.

Evi Aerts (Opwijk)

www.ademcoach.be

0486 13 66 63

Via mijn job in een groot internationaal IT bedrijf, ben ik in 2008 voor het eerst in contact gekomen met Transformational Breath®.
Ik ondervond al snel dat ik via deze techniek met mijn eigen adem heel wat kon bereiken aan zowel persoonlijke als professionele groei!
Mijn adem is mijn allerbeste vriend geworden. Een vriend die er 24 op 24, 7 dagen op 7 voor me is. Een vriend die me door moeilijkere tijden loodst, me rust brengt en me tegelijkertijd ook doet sprankelen van leven, voor de nodige inzichten zorgt en mijn creativiteit stimuleert. Mijn adem heeft we heel wat vrijheid (terug)gegeven en een leven vanuit wie ik werkelijk ben.
Het is een onderdeel van mijn persoonlijke missie geworden om ook anderen te begeleiden in het vinden van de kracht van hun eigen adem.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te ontdekken wat de kracht van jouw adem voor jou kan betekenen! Hoe wil jij leven?

Rina Stalmans (Beverst – Bilzen)

rina.stalmans@proximus.be

0477 68 02 70

Ademen is leven. Hoe voller en dieper ik adem, hoe krachtiger, vreugdevoller en steviger ik in mijn leven sta. Dit is één van de vele inzichten die ik verkregen heb tijdens de weekenden Transformerend Ademen.
Dankzij TB®, ben ik terug mijn fysieke lichaam gaan ont-dekken , heb ik terug de innerlijke kracht en vreugde gevoeld die erin huizen . Ik ben tot het bewustzijn gekomen dat alleen ik de uiteindelijke verantwoordelijkheid draag over mijn leven en dat geeft rust.
“Ik wil leven, ik wil vrij zijn, ik wil op mijn eigen benen staan. Mijn leven is van mij, ik wil kiezen waar ik heen wil gaan.“ Vrij zijn kan pas als ik ‘alle’ aspecten van mezelf leer accepteren en in liefde omarmen. Dat is wat TB® mij gebracht heeft en nog steeds brengt.
Aanvankelijk begon TB® als iets voor mijzelf. Het is uitgegroeid tot een passie. Mensen, jong en oud, bewust leren worden van de kracht van de adem. Hen hierin begeleiden en ondersteunen, is voor mij als een geschenk.
Mijn dank aan Judith Kravitz, grondlegster van TB®, en aan Ghilaine, Nicole en Tom, mijn trainers.

Patricia Cools (Merksem)

patricia.cools3@gmail.com

0477 68 02 70

Facilitator Transformational Breath® / Counselor / Relaxcoach
Als facilitator van Tranformational Breath® begeleid ik je graag in het proces om je volwaardige ademcapaciteit te leren gebruiken. Hierdoor ga je niet alleen meer energie ervaren, maar je mentale en emotionele welzijn komt hiermee in balans. Daardoor sta je krachtiger in jouw leven en kan je meer levensvreugde ervaren.
“Voel de levensvreugde, adem je vrij en geniet om wie je bent.”

Diederik Vercammen (Smetlede)

diederik.vercammen@gmail.com

0468/46.26.82

Facilitator Transformational Breath® Ademcoach
Als facilitator van Tranformational Breath® begeleid ik je graag in het proces om je volwaardige ademcapaciteit te leren gebruiken. Hierdoor ga je niet alleen meer energie ervaren, maar je mentale en emotionele welzijn komt hiermee in balans. Daardoor sta je krachtiger in jouw leven en kan je meer levensvreugde ervaren.

Ik ben een hoog sensitief persoon met een brede waaier aan ervaringen en opleidingen. Vanuit een economische-wiskundige richting heb ik na het secundair onderwijs gekozen om mijn communicatievaardigheden verder te ontwikkelen.  In 1999 behaalde ik een diploma communicatiemanagement aan de Hogeschool te Gent. Na een tweetal jaar besloot ik me om te scholen tot leerkracht basisonderwijs. In 2004 studeerde ik af. Sindsdien heb ik voornamelijk in methodenscholen gewerkt.

Ik behaalde onder meer certificaten als mindfulnesscoach voor kinderen en als ademcoach zowel voor kinderen als volwassenen. Ik beoefen het transformerend ademen (Transformational Breath®) sinds 2012 en elke dag ervaar ik: “ademen is leven”.

“Er is een manier van ademhalen
die teleurstellend en beklemmend is.
En er is een andere manier:
een liefhebbende ademhaling
die je tot de oneindigheid brengt.”

Rumi

Goedele Van den Eynde (Niel en online)

goedele.vandeneynde@triskele.be

www.triskele.be

+32 485 55 97 81

Transformational breath® heeft mij figuurlijk, maar zeker ook letterlijk grenzen doen verleggen.  Laag per laag transformeerden de emoties en overtuigingen die mij zo belemmerden. En dan nog zonder er één enkel woord te hoeven uitspreken!  Hoe fantastisch dat onze adem zo veel kan te weeg brengen. 

Het resultaat: meer energie, meer vreugde, meer verbinding!

Als je daarvoor kiest, dan begeleid ik jou graag in mijn praktijk te Niel of online.

Adem voluit, leef voluit!

Marcel Gerrits (Mechelen)

marcelgerrits@mail.com

0489 691 990

www.marcelgerrits.be

Facilitator Transformational Breath®

Transformational Breath is een zeer krachtige en toch zachte methode voor persoonlijke groei.

Deze methode zorgde bij mij persoonlijk voor de verbinding tussen lichaam, denken en de ziel.

Ik wil je graag helpen jezelf te ont-wikkelen en ontdekken wie je werkelijk bent.

Kom ervaren hoe de adem je verder kan helpen op je pad, leer hoe je de methode altijd kan inzetten als je daar behoefte aan hebt.

Sinds 2005 verzorg ik individuele ademsessies en workshops voor groepen.