Certified Transformational Breath® Seniortrainers

Ghilaine (Riemst)

ghilaineprenten@telenet.be

0486 98 87 63

Nicole (Ternat)

derveaux.nicole@gmail.com

0479 24 24 56

Certified Transformational Breath® Facilitators

We zijn bijzonder fier onderstaande mensen mede opgeleid te hebben tot Certified Transformational Breath® Facilitator. Het zijn stuk voor stuk kanjers!

Elly Jans (Riemst)

ellyjans56@hotmail.com

0477 23 67 56

Het ademen (TB®) heeft mij naar mijn missie gebracht. Het pad dat ik nu volg is duidelijk de weg van mijn hart naar liefde voor en volledige acceptatie van mezelf. Ik voel me nu vrij om lief te hebben, vrij om mezelf te durven zijn, om mijn kracht te tonen die er altijd geweest is maar eerder niet tot uiting kon komen.
Ik ben bevrijd van mijn angsten en beperkingen om er helemaal te staan in volle schoonheid van mijn Innerlijke Kracht.
Ik begeleid anderen in hun proces naar volledige aanvaarding van zichzelf. Als leerkracht ondersteun ik ook kinderen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling.


Elke De Waele Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)

www.pijninbeweging.be www.ademgewijs.be

0497 61 08 34

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door bewegen. Eerst bracht beweging mezelf energie en ontspanning en stimuleerde me om anderen in beweging te zetten.
Bewegen is voor mij ook ruimte creëren, ruimte voor jezelf in verbinding met anderen en de wereld vanuit een werkelijk contact ontdekken. Thuiskomen bij jezelf. In beweging zijn omvat ook de volheid van het leven, het ervaren en voelen van hetgene wat er nu is, liefde, angst, vreugde… Hetgene dat je raakt tot in de kern, hetgene wat je bezielt. Bewegen betekent voor mij ook spelen, veranderen, groeien, creëren, transformeren. Het steeds dichter komen bij diegene die je in wezen bent.
Transformational Breath® heeft me krachtig bewogen en niet meer losgelaten. Deze ervaring heeft het pad gevormd naar mijn persoonlijke manier van werken om mensen mee op weg te zetten en te inspireren tot het ontdekken, het ervaren van de kracht en de vreugde van de ‘eigen adembeweging’.

Evi Aerts (Dendermonde)

www.ademcoach.be

0486 13 66 63

“Ik ben een gepassioneerde veertiger die graag voluit gaat voor het leven.
Op mijn weg naar persoonlijke groei heb ik fantastische schatten ontdekt, die ik graag deel met anderen.
Met Transformerend Ademen ben ik meer beginnen leven vanuit mijn krachtige authentieke zelf en dat heeft mijn professionele carrière in een internationaal IT bedrijf een grote boost gegeven. Ik heb handvaten en tools ontdekt die me door moeilijkere tijden en uitdagingen loodsen, me tot rust brengen en me tegelijkertijd ook doen sprankelen van leven. Ze zorgen voor de nodige inzichten en stimuleren mijn creativiteit. Mijn adem heeft me heel veel vrijheid (terug)gegeven. Vrijheid om gewoon te zijn wie ik ben en helemaal op mijn manier mijn ruimte in te nemen!”


Rina Stalmans (Beverst – Bilzen)

rina.stalmans@proximus.be

0477 68 02 70

Ademen is leven. Hoe voller en dieper ik adem, hoe krachtiger, vreugdevoller en steviger ik in mijn leven sta. Dit is één van de vele inzichten die ik verkregen heb tijdens de weekenden Transformerend Ademen.
Dankzij TB®, ben ik terug mijn fysieke lichaam gaan ont-dekken , heb ik terug de innerlijke kracht en vreugde gevoeld die erin huizen . Ik ben tot het bewustzijn gekomen dat alleen ik de uiteindelijke verantwoordelijkheid draag over mijn leven en dat geeft rust.
“Ik wil leven, ik wil vrij zijn, ik wil op mijn eigen benen staan. Mijn leven is van mij, ik wil kiezen waar ik heen wil gaan.“ Vrij zijn kan pas als ik ‘alle’ aspecten van mezelf leer accepteren en in liefde omarmen. Dat is wat TB® mij gebracht heeft en nog steeds brengt.
Aanvankelijk begon TB® als iets voor mijzelf. Het is uitgegroeid tot een passie. Mensen, jong en oud, bewust leren worden van de kracht van de adem. Hen hierin begeleiden en ondersteunen, is voor mij als een geschenk.
Mijn dank aan Judith Kravitz, grondlegster van TB®, en aan Ghilaine, Nicole en Tom, mijn trainers.

Jolanda Loos (Bocholt)

jolanda.loos@telenet.be

0496 81 24 45

Transformational Breath® is het grootste en mooiste geschenk dat ik mezelf ooit gaf. Het bracht me terug in verbinding met mezelf, mijn kern en de ware essentie van het leven.
Het verder uitdragen van Transformational Breath® is mijn passie. Door dieper, voller en verbonden te gaan ademen kan ook jij thuiskomen bij jezelf, jezelf ont-moeten, zodat je in alle vrijheid mag zijn wie je bent en kan fladderen als een vlinder op de stroming van het leven.
Als adem-facilitator wil ik graag een schakel zijn in de ketting van jou bestaan.
Liefdevol rijk ik je de hand en nodig ik je uit om de vreugde van het ademen te beleven.

Patricia Cools (Merksem)

patricia.cools3@gmail.com

0474 95 28 76

Facilitator Transformational Breath® / Counselor / Relaxcoach
Als facilitator van Tranformational Breath® begeleid ik je graag in het proces om je volwaardige ademcapaciteit te leren gebruiken. Hierdoor ga je niet alleen meer energie ervaren, maar je mentale en emotionele welzijn komt hiermee in balans. Daardoor sta je krachtiger in jouw leven en kan je meer levensvreugde ervaren.
“Voel de levensvreugde, adem je vrij en geniet om wie je bent.”

Diederik Vercammen (9290 Berlare)

diederik.vercammen@gmail.com

0468 46 26 82

Facilitator Transformational Breath® Ademcoach
Als facilitator van Tranformational Breath® begeleid ik je graag in het proces om je volwaardige ademcapaciteit te leren gebruiken. Hierdoor ga je niet alleen meer energie ervaren, maar je mentale en emotionele welzijn komt hiermee in balans. Daardoor sta je krachtiger in jouw leven en kan je meer levensvreugde ervaren.

Ik ben een hoog sensitief persoon met een brede waaier aan ervaringen en opleidingen. Vanuit een economische-wiskundige richting heb ik na het secundair onderwijs gekozen om mijn communicatievaardigheden verder te ontwikkelen.  In 1999 behaalde ik een diploma communicatiemanagement aan de Hogeschool te Gent. Na een tweetal jaar besloot ik me om te scholen tot leerkracht basisonderwijs. In 2004 studeerde ik af. Sindsdien heb ik voornamelijk in methodenscholen gewerkt.

Ik behaalde onder meer certificaten als mindfulnesscoach voor kinderen en als ademcoach zowel voor kinderen als volwassenen. Ik beoefen het transformerend ademen (Transformational Breath®) sinds 2012 en elke dag ervaar ik: “ademen is leven”.

“Er is een manier van ademhalen
die teleurstellend en beklemmend is.
En er is een andere manier:
een liefhebbende ademhaling
die je tot de oneindigheid brengt.”

Rumi

Goedele Van den Eynde (Niel en online)

goedele.vandeneynde@triskele.be

www.triskele.be

0485 55 97 81

Transformational breath® heeft mij figuurlijk, maar zeker ook letterlijk grenzen doen verleggen.  Laag per laag transformeerden de emoties en overtuigingen die mij zo belemmerden. En dan nog zonder er één enkel woord te hoeven uitspreken!  Hoe fantastisch dat onze adem zo veel kan te weeg brengen. 

Het resultaat: meer energie, meer vreugde, meer verbinding!

Als je daarvoor kiest, dan begeleid ik jou graag tijdens een individuele sessie in mijn praktijk te Niel of online. Wil je liever in groep aan de slag, dan kan dat tijdens één van de Introductiedagen, ademcirkels of ademweekenden die ik op regelmatige basis organiseer.

Adem voluit, leef voluit!

Marcel Gerrits (Mechelen)

marcelgerrits@mail.com

0489 69 19 90

www.marcelgerrits.be

Facilitator Transformational Breath®

Transformational Breath is een zeer krachtige en toch zachte methode voor persoonlijke groei.

Deze methode zorgde bij mij persoonlijk voor de verbinding tussen lichaam, denken en de ziel.

Ik wil je graag helpen jezelf te ont-wikkelen en ontdekken wie je werkelijk bent.

Kom ervaren hoe de adem je verder kan helpen op je pad, leer hoe je de methode altijd kan inzetten als je daar behoefte aan hebt.

Sinds 2005 verzorg ik individuele ademsessies en workshops voor groepen.

Isolde Ceelen (Holsbeek bij Leuven)

Isolde.ceelen@gmail.com

0477 777 050

www.lichtinzicht.be

Transformational Breath® facilitator

Transformational Breath® is een belangrijke schakel in mijn persoonlijk groeiproces waarmee ik jou graag begeleid.

De adem is een krachtig instrument om hier en nu aanwezig te zijn. Ademwerk is een manier om stukjes van jezelf te ontdekken, integreren en bewust-er-te-laten-zijn.
Transformational Breath® maakt je adem vrijer waardoor je ook meer ruimte kan ervaren en dichter bij je essentie kan komen.
Naast fysieke weldaad biedt dit op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak groeimogelijkheden.