Voorlopig niet meer gepland. Internationaal aanbod zie: transformationalbreath.com

Dit is een training waarin je wordt opgeleid om zelf mensen te begeleiden in sessies TB®. Je kunt de opleiding starten nadat je de drie ervaringslevels gevolgd hebt. Deze opleiding tot ademcoach duurt 14 dagen en wordt gespreid over twee blokken.

Heel anders dan in de ervaringsweek of de weekends ga je in Level IV zelf aan het werk in het begeleiden van elkaar. Het openen en verbinden van de adem is de basisvaardigheid.

Tijdens deze opleiding komen alle verschillende onderdelen uit de ervaringsweek, & -weekends opnieuw aan bod, verder uitgediept: ademanalyses, bodymapping, anatomie en fysiologie van het ademsysteem, belangrijke gebieden van integratie, toning, invocaties, The Work van Byron Katie…

Hoe meer mensen je ziet ademen, hoe meer patronen je herkent en kunt vrijmaken. Ook dat is één van de vaardigheden die je leert. Tevens reiken we je heel wat coachinzichten aan, zodat je een inleidend cliëntgesprek kernachtig en doelgericht kan voeren. Daarnaast besteden we aandacht aan de opbouw van een ademsessie, het werken met kleine groepjes, ademsessies met kinderen, senioren, zwangere vrouwen, pasgeborenen, mensen met astma, hyperventilatie, hartproblemen…

Op het einde van de opleiding gaat een workshopavond TB® door, georganiseerd en begeleid door de ‘nieuwe’ facilitators. De dag nadien begeleidt iedere facilitator een cliënt tijdens een TB®-sessie. Dit geldt tevens als praktijkexamen. De opleiding wordt afgesloten met een schriftelijke weergave van je TB®-kennis. Er wordt tevens aandacht besteed aan de verduidelijking van de vereisten (stage, individuele stagesessies en verslagen, literatuur, …) op het traject Certified Transformational Breath® Facilitator .

Kortom, level IV is een mooie kans om op een diep niveau TB® voor jezelf te integreren en/of om met mensen aan de slag te gaan, hen te begeleiden in wat jij ervaren hebt doorheen het Transformational Breath®.

Heel veel dank voor het fijne ‘stageweekend’ !!
Dank voor het vertrouwen, de steun, de liefde, de Spirit…..
Het is fantastisch om in ‘groep’ mensen te begeleiden. Alsof je wordt gedragen en gestuurd door zoveel krachten….
Het heeft heel erg goed gedaan, ik merk ’t aan de sessies die ik nu thuis heb gegeven : een ‘push’ in het zelfvertrouwen, de drive, de zelfzekerheid…. Ik voel alweer een grote sprong voorwaarts!

Suzy